VA RUGAM SA VA ACTUALIZATI BROWSER-UL. MEDIKAL NU MAI ACORDA SUPORT PENTRU INTERNET EXPLORER 6.0!>

Tratament naturist in hepatita

dimensiune text
Pentru inceput trebuie retinut faptul ca in aceasta afectiune grava, aveti nevoie de multa odihna si regim alimentar.

Primavara, se poate incepe cu o cura de dovlecei si fasole verde (ciorba, mancare, salta) deoarece aceste legume contin substante care refac celula hepatica.Consumati de asemenea multa urda si lapte batut , acestea contin metionina, o substanta importanta in refacerea celulei hepatice.

Incepeti tratamentul cu pedicuta , care contine radium si este foarte eficienta.
Ceaiul de pedicuta se prepara din 1 lingurita de planta, tocata nu prea marunt, care se pune intr-o cana si peste care se toarna un sfert de litru de apa clocotita. Se lasa 5 minute acoperita cana, se strecoara si se bea caldut.
Ceaiul de armurariu se prepara din 1 lingurita si jumatate de pulbere de armurariu, care se opareste cu o cana cu apa clocotita, se lasa acoperita 5 minute, se strecoara si se bea.
Polenul granule : se consuma zilnic 1-3 lingurite inainte de mese.
Tinctura de propolis : 30 de picaturi de tictura se amesteca intr-un pahar cu apa sau ceai, de 3 ori pe zi, inainte de mese si se beau.
Bitterul suedez : se foloseste sub forma de comprese pe piele, in dreptul ficatului. Initial se unge bine portiunea de piele cu crema de galbenele, dupa care se pune compresa imbibata in biter. Se pune seara si se tine cat mai mult posibil.
Coada calului : se folosesc comprese imbibate in ceai de coada calului alternativ cu compresele cu bitter suedez.
Ceai de radacina de patrunjel : se pun 3 radacini de patrunjel la 0.5 l de apa. Se fierb pana cantitatea de apa scade la jumatate. Ceaiul se bea caldut. Se bea numai inainte de masa de dimineata.
Obligeana uscata : se pune o lingurita de planta intr-o cana de apa si se lasa sa stea peste noapte. Dimineta se strecoara si lichidul obtinut se pastreaza la frigider. Se ia de 3 ori pe zi astfel : 3 linguri inainte de masa si 3 linguri dupa masa.

O alta reteta cu rezultate foarte bune in cazul hepatitei este urmatoarea:

Ingrediente: 3kg morcovi; 3 kg miere de albine, 3 kg lamai, 1 kg frunze de patlagina.
Preparare: morcovi se dau pe o razatoare mica, lamaile se taie marunt, patlagina se fierbe intr-un litru de apa la foc mic pana raane doar o cana de lichid. Se amesteca toate ingredientele, se pun in borcane si se pastreaza la frigider. In fiecare dimineata, bolavul va lua cate o lingura pe stomacul gol.



Newsletter Medikal
Abonati-va acum la newsletter si veti primi periodic informatii utile pentru sanatatea dvs.
Neurologie, Urologie, Otorinolaringologie-ORL, Medicina interna, Psihologie, Alergologie si imunologie clinica, Boli infectioase, Homeopatie, Recuperare, medicina fizica si balneologie, Cardiologie
Timis - Timisoara
0256.288.782
Psihoterapie, Psihiatrie, Medicina de familie, Gastroenterologie, Medicina generala, Proctologie, Laborator de analize, Medicina interna, Recuperare, medicina fizica si balneologie, Cardiologie
Timis - Timisoara
0722.468.168


Articole populare
Identificarea simptomelor apendicitei
Procesul diagnosticatii apendicitei este foarte dificil pentru doctori. Simptomele apendicitei au caracter...
Cinci aparate excelente pentru eliminarea grasimii
Aceste aparate aduc mai mult dinamism si mai multa diversitate in rutinele dvs de antrenament. Sunt excelente...
Cum sa slabiti dupa sarcina
In medie, o femeie creste in greutate cu 10-15 kg in timpul sarcinii. In timpul travaliului si imediat...
Sanatatea dentara a copilului
Se stie ca fluorul este cel mai bun prieten al dintilor, gratie lui smaltul se fortifica si cariile diminueaza....
Din aceeasi categorie
Impotenta - cauze si diagnostic
Disfunctia erectila reprezinta incapacitatea obtinerii sau mentinerii unei erectii cu care sa se poata realiza un act sexual....
citeste mai departe...
Leziunile nervilor - plexul brahial si nervul sciatic
Aceste leziuni sunt datorate tractiunii asupra plexului brahial in timpul nasterii. Mecanizmul obisnuit este tulburarea (tractionarea)...
citeste mai departe...
Ulcerul gastric si duodenal
Ulcerul gastroduodenal se caracterizeaza printr-o pierdere limitata de substanta la nivelul mucoasei, submucoasei si muscularei...
citeste mai departe...